Soós Jolán üzente 12 éve

Drága Annám!Boldog vagyok,hogy lapozhatom a köteteidet!Puszillak,sok szeretettel,Jolika

Válasz

Erdős Anna üzente 12 éve

Kedves Éva !Nagyon köszönöm ! Örülök,ha tetszett.Szeretettel köszöntelek ezen az oldalon..Anna

Válasz

PÁLES Éva Judith üzente 12 éve

Kedves Anna! szívből Gratulálok a "gyönyörű szép" verssorokhoz! Ez az oldal nagyon tetszik!! sok szeretettel és csókkal:ÉVA-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Gratulálok,Annának,Attilának!
Tisztelt Lovag Bornemisza Attila,
főszerkesztő úr! Már kapható a könyvesboltokban a könyv?Üdv.Jolika

Válasz

Lovag Bornemisza Attila üzente 13 éve

Most, hogy a könyv kikerült a közönség elé, most tudom értékelni azt a tömény anyagot, amit a kötet tartalmaz. Versek, képek, novellák. Erdős Anna lovag-dáma csodálatos világa. Mindig büszkén vallom az ő költőiségét, mindig büszke vagyok arra, hogy Anna a legjobb barátom és kiadója is vagyok. Most értem ahhoz a ponthoz, hogy meg vagyok elégedve eddigi munkáival. Emberfeletti. Egy szó mint száz: jól dolgoztunk kedves Anna!
Áldjon meg a magyarok Istene!
Szeretettel ölellek:
Attila

Válasz

Lovag Bornemisza Attila üzente 13 éve

Erdős Anna
költő, író, új, hatodik kötetét méltatom, illetve verseit mutatom be olvasóinak. A versek frissességét, okozatait, és sokféleségét nem is kell külön méltatni, hisz önmagukért beszélnek. Mégis, nagyon érdekes költészete hisz az sok mindenre kiterjedhet, hisz széles látókörével minden témát megoszt, és figyelme központjába tereli. Újabb versei felelős magyarságát domborítják ki, a hazára és a hazáért felelős érdeklődési köre párosul tehetségével s e kettő ötvözetében egy új és modernebb költészetével hívhatja fel a figyelmet. Elkötelezett életcélja ez a szép verseskötet, hisz megszólítja emlékeit és a jövőnek mintegy átmenti őket, hogy ne kövessék el azt a hibát, amit eleink elkövetnek és a mai ifjúság okítására tárja elénk emlékszilánkjaiban, azt, hogy így ne, másképp lássuk, láttassuk a dolgokat, mert csak így tudunk leszámolni rossz múltúnkkal. Erdős Anna a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos lovagrend lovagja, dámája, ill. tisztje. Tavaly kapta meg az ezüst tiszti keresztet. Előtte pedig a nagy bronz keresztet. Tagja a Batsányi Cserhát Művész Körnek ahol számtalan díjjal tüntették ki. „Mosonmagyaróvár város kultúrájáért” díjjal tünteti ki. Verseit az internet számtalan oldalán ismerhetjük, több százezren látták, ismerték el, tehát megérett mint költő. Most prózával is próbálkozik, nem is sikertelenül, és várjuk gyermekverseinek is kötetbe rendezését.. Erdős Anna erősen küzd a hazáért és határainkon túl élő testvéreink szabadságáért, ezek a hazafias versei is jócskán bekerültek kötetébe, amivel szintén lehet tanítani, nem didaktikusan a fiatalságot. Szeretete, személye figyelemreméltó. Így örömmel mondom ki, hogy eddigi legjobb válogatását nyújtja át olvasóinak. Kívánom, hogy ezen az úton menjen tovább, mert érdemes, talán errefelé a nem divatszerű, de örök térképen. Kívánok számára sok-sok egészséget, és számtalanszor csókolja őt meg a múzsa, mindnyájunk örömére!
Budapest, 2010. július

Tisztelettel: Lovag Bornemisza Attila,
költő, elnök, főszerkesztő

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

"Magyar anyanyelvünk szabad
De csak a megmaradt hazában
Külhonban szakadt magyarjaink
Anyanyelv használata megnyirbálva"...Anna,csodálattal olvasom verseidet...Író - olvasó találkozót fogok kezdeményezni...Át kell adnom barátaimnak,olvassák,ismerjenek meg!!!Nagyon fontosnak tartom!Köszönök minden sort,amit papírra vetsz!Gratulálok!Jolika

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Gratulálok Drága Anna,és egyben köszönöm a tájékoztatást!Már tudom,mi lesz a karácsonyi ajándék...mi is lehetne szebb ajándék,egy értékes könyvnél!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Bátran írhatom,hogy a soproni oldal látogatói számára is örömteli ez a hír és nevükben is megírhatom :

GRATULÁLUNK ANNA !

A soproni oldal igyekszik munkáiból minél többet közreadni tagjainak és látogatóinak.
________________________________________________________
Lovag Bornemissza Attilának kiadó,főszerkesztőnek !

KÖSZÖNJÜK !

Soraival ,e fontos hírről személyesen tájékoztatott mindannyiunkat.

Válasz

Lovag Bornemisza Attila üzente 13 éve

Gyönyörű könyv! Érdemes megvásárolni, és olvasni. A szerző hazafias, családi érzelmű verseit adja közre!

Válasz

Lovag Bornemisza Attila üzente 13 éve

Ez eddig Anna legszebb és legtartalmasabb könyve!

Lovag Bornemisza Attila kiadó, főszerkesztő

Válasz