Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Korai cseresznyém,most érik.
Extra korai cseresznye, a világ legkorábbi cseresznyéjének is mondják. A Bigarreau Burlatot 10-12 nappal előzi érésben. Érés kezdetén piros, majd később bordóvá válik. Csapadékos időjárás esetén repedésre hajlamos. Ny-Európában fóliával védik a csapadéktól! Gyümölcse középnagy. Fája nem túl erős növekedésű.
Porzói: Valerij Cskalov, Vera.
Bigarreau Burlat
A legkiválóbb korai cseresznye, mely május végén kezd érni. Gyümölcse nagy, tetszetős, ropogós, kellemesen édes-savas, harmónikus ízű. Jó termőképességű. Fája erős növekedésű.
Porzói: Van, Szomolyai fekete, Valerij Cskalov.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!