Sopron: Cserpes_sajtok (kép)

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1418 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1418 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1418 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1418 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Cserpes_sajtok

Tejtermék tartósítószer és adalékanyag nélkül? Igen, igen! Lehet így is! Sőt: csak így lehet őszinte ízű finom tejtermékeket előállítani! A tejföl tejföl ízű, a kefir kefir ízű, és a túró sem a maradék selejtből granulálódik.
Cserpes István a csermajori tejipari technikum valamikori diákja gondolt egy merészet, és műszaki üzemmérnöki diplomával, valamint jelentős tejipari gyakorlattal, másfél évtizeddel ezelőtt belevágott a tejtermék- és sajtgyártásba.

Saját családi házuknál kezdték el a rendszerváltást követően a manufakturális jellegű kisüzemi termelést. Átvették a kapuvári tejcsarnokot, és napi 1000 liter tejet vásároltak fel, majd készítettek belőle több-kevesebb sikerrel sajtféleségeket. Bizony, voltak sikertelen kísérletek is - emlékszik vissza Cserpes István -, amiknek a végén Répcelakon, a sajtgyári ömlesztőben kötött ki az anyag. Nem volt könnyű az indulás, hiszen komoly hiteleket kellett felvenni, és a családi házra is jelzálog került.
A mai napig egyéni vállalkozásként működő üzem a kezdeti nehézségek után azonban mégis életképesnek bizonyult, és ma már közel harminc ember számára biztosít megélhetést. Az alapítás óta eltelt időszakban a felvásárolt tej mennyisége és a termékek száma is folyamatosan emelkedett. A Hanság-széli dús savanyúfüves területek sajátosan egyedi ízt hordozó és nagy tömeget adó flórája mindig is kedvezett a környékbeli tejtermelésnek, az ízanyagok évszakonkénti változása pedig a termékek nagy részénél jól nyomon követhető, amit a rendszeres fogyasztók élvezhetnek igazán.

Látta 491 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kleizer Imréné Ili üzente 12 éve

Cserpes_sajtok

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu