Sopron: linzer (kép)

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

linzer

Karácsonyig dobozban puha marad,ha csak meg nem eszi a család apraja -nagyja,akkor a recept szerint újra sütni!


Összetevők
20 dkg liszt
1,5 dkg margarin
2 tojássárgája
7 dkg porcukor
1 cs. vaníliás cukor
1 citrom leve és héja
lekvár ízlés szerint(legjobb a lekvárok királynője:sárgabarack)

Elkészítés

Egy nagy keverőtálba szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a langyos margarint, vaníliás cukrot, porcukrot, a tojások sárgáját, a citrom reszelt héját és levét, majd jól összedolgozzuk.
A kész tésztát hűtőszekrényben egy órán át pihentetjük.
A tésztát kb. 5 mm vastagságúra nyújtjuk és különböző formákat szaggatunk belőle.
Ügyeljünk, hogy minden tésztának legyen párja az összeillesztéshez. Természetesen fele adag legyen lyukas, a másik nem :)
Ha kész vagyunk a szaggatással, sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 20 percig sütjük. Ügyeljünk hogy ne legyen túl kemény.
Ha kész, a tömör karikát megkenjük lekvárral, rátesszük a kivájt közepű tésztát, majd ha kész vagyunk, tetejüket leszórjuk porcukorral.

Látta 728 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu