Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az első komolyabb fejlesztés a Soproni 1895. Először ezt kóstoljuk, íme:
Először a dús szénsav és üde gabona habzása, aztán egyfajta öblös savanykásság, mely egy az egyben a Soproni íze, majd a látványos szétomlás, melynek nyomában hosszan artikulálódó, intenzív keserűség marad. Selymes teste beborítja a nyelvet, a szénsav emlékét körbehordozva a nyelven. A keserűség hosszan kitart, illegeti magát, lehet benne gyönyörködni, tényleg nagyon elegáns. Ez nem lehet más, mint a Saazer komló.A háttérben azért folyton elő-előbukkan a Soproni jellegzetes – ám kevésbé elegáns, de könnyed, savanykás íze.
Egyszerre üdítő-szerű és komoran elegáns, valóban van benne valami ódon – az 1895-ös dátum a Soproni sörgyár alapítását idézi. Nagyon jól sikerült ital. A hőmérsékletre nagyon ügyeljünk, mert többszöri kóstolás után kiderült, hogy langyosan nem hozza a formáját.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!