Sopron: köményes sörös malaccomb (kép)

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

köményes sörös malaccomb

Egy nagy félkilós malaccombot tartok a kezemben. Nem vágom fel. Úgy, ahogy van bepácolom némi olívaolajba, balzsamecetbe, három deci sörbe, sok köménymagba, paprikába, borsba. Már rájöttem, hogy nem biztos, hogy a Pilsner Urquell vagy a Gösser a legmegfelelőbb főzősör. Hacsak nem akarjuk konkrétan érezni a komlót a húsban. Ezért most direkt vettem egy dobozos Sopronit – húspuhítónak pont jó.

Másnap elővettem egy sárgarépát, egy fehérrépát, vagy 10 gerezd fokhagymát, 8 apró fej hagymát, és legalább 10 apró krumplit. A hagymát és a fokhagymát egészben hagytam, a répákat három-négy nagy darabra vágtam, a krumplikat pedig hosszában félbe.
A római tál aljára fél krumplikat pakoltam, majd rá a bepácolt húst, aztán körberaktam a többi zöldséggel, végül ráöntöttem a páclét. Szórtam még rá egy kiskanálnyi egész feketeborsot, két babérlevelet, és egy csomó köménymagot, majd lefedtem és a sütőbe tettem.



A római tálat először be kell áztatni hideg vízbe, és csak aztán lehet bele építkezni. A sütőt akkor kell bekapcsolni, amikor beletesszük a tálat és egy álló óráig ki sem szabad nyitni. Legalább két óra háborítatlan főlést kell neki biztosítani, aztán levenni a tetejét és nekipirítani. Közben a húst a maradék (állott) sörrel locsolgattam, és meg is lett az eredménye.

Látta 701 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu