Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Túrós barackos (sütés nélkül)
Hozzávalók:
* 25dkg háztartási keksz
* 5dkg teavaj
* 1dl rum vagy 1db rumaroma
* tej
* 1 cs vanília pudingpor
* 25dkg áttört tehéntúró
* 2dl tejszín
* sárgabarack
* tortazselé
Elkészítése:
A kekszet ledaráljuk, és összegyúrjuk a vajjal, a rummal és annyi tejjel,hogy könnyen formázható legyen.
Ujjnyi vastagon egy csatos forma aljára terítjük, és vizes késsel elsimítjuk.(én kézzel nyomkodtam a forma aljába, közben többször bevizeztem a kezem.)
Egy csomag vaníliapudingot 4dl tejben felfőzünk annyi cukorral, amennyit a pudingos zacskó receptje ír.(Fontos, hogy kemény legyen a puding!)
Hagyjuk kihűlni. Majd a 25 dkg tehéntúróval és a habbá vert tejszínnel összekeverjük.
Rásimítjuk a tésztalap tetejére, majd félbevágott sárgabarackokkal tesszük ki.(Én vegyes gyümölcsöt tettem rá.) A tetejét bevonhatjuk, tortazselével kb.6 órát hűtjük fogyasztás előtt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!