Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tavaszi tekercs
Hozzávalók
25 dkg főtt sonka,
4 db főtt tojás,
4 db savanyú uborka,
½ piros kaliforniai paprika,
2-3 dl tartármártás,
2,5 dl víz,
1 bio zöldségleves kocka (Alnatura a DM-ből)
25 gramm zselatin
Elkészítés
A tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk.
Hozzáadjuk a tartármártást és összekeverjük.
A zselatint 1 dl hideg vízben 30- 40 percig dagadni hagyjuk.
Az 1,5 dl vízben a leveskockát felforraljuk, ráöntjük a hideg vízben áztatott zselatinra. Addig kavarjuk, míg a zselatin folyékonnyá nem vált (ha nem akar olvadni, meleg víz felett kell kevergetni).
Összekeverjük a majonézes salátával, őzgerincformába öntjük és hűtőben legalább 5 órát hűtjük.
Forrás:http://www.gasztrotipp.hu/
Bármilyen formába lehet tenni,pl.kuglófsütő,vagy kerek jénai tál.Ajánlanám előtte fóliát belerakni,akkor biztosan egyben kifordítható az edényből.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!