Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók / 12 adag
40 db bodzavirág (szép nagy)
4 l víz
4 db citrom (bio)
80 g borkősav
4 kg cukor
1 kk nátrium-benzoát
elkészítés
A virágokat és a citromot megmossuk.
Citromot felkarikázzuk.
Nagyobb edénybe tesszük őket. Felöntjük, a vízzel és belekeverjük a borkősavat.
3 napig ázni hagyjuk, időnként megkeverjük.
3 nap múlva leszűrjük, belekeverjük a cukrot és a Na-benzoátot.
Üvegekbe töltjük, és mikor kint a hó esik, elővesszük:-).
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!