Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
HOZZÁVALÓK / 12 ADAG
• 1 fej káposzta
• 7-8 közepes fej vöröshagyma
• 2 kg paprika
• 2 kg kovászolni való uborka
• 0,5-1 kg hegyes (csípős) paprika
• 5 szál sárgarépa
• 40 dkg cukor
• 15 dk só
• 2 tk borkén
• 4 dl 10%-os ecet vagy 3 dl 15%-os
• celofán
ELKÉSZÍTÉS
1. A zöldégeket megtisztítjuk, meghámozzuk, majd felszeleteljük, és egy jó nagy műanyag edénybe tesszük. A hegyes paprikát nem szeleteljük, azok majd egészben kerülnek az üvegekbe. Az egészet összekeverjük.
2. Az ecetben jól elkeverjük a cukrot és a sót, majd ha kissé feloldódott, hozzákeverjük a borként is, elkeverjük. Ezt a keveréket a zöldségekre öntjük, konyharuhával letakarjuk, majd 1 napig hagyjuk, hogy levet eresszen.
3. Másnap elővesszük a megtisztított befőttes üvegeket, és elkezdjük szépen megtölteni az üvegeket. A zöldéges tál alján maradt levet pedig egyenlően ráöntjük a csalamádéra.
4. A celofándarabokat egy pillanatra vízbe márjuk, jól rászorítjuk az üvegekre, és jó szorosan rácsavarjuk a befőttes üvegek tetejét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!