Sopron: FLÓDNI (kép)

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1417 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

FLÓDNI

FLÓDNI

hozzávalók a tésztához:

50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 mokkáskanál szódabikarbóna, 5 dkg élesztő pici cukros langyos tejben felfuttatva, 4 evőkanál porcukor, 1 cs vaníliáscukor, 1 dl tejföl, baracklekvár

almás töltelék: 1 kg alma, 4 dkg vaj, 1/2 citrom leve,ízlés szerint cukor

mákos töltelék: 25 dkg darált mák, 13 dkg cukor, 1 dl tej

diós töltelék: 25 dkg dió, 11 dkg cukor, 1 dl tej

Tésztát dagasztunk a hozzávalókból, majd 4 részre osztjuk.

Elkészítjük a töltelékeket:

almát megtisztítjuk, felszeleteljük, a vajat serpenyőben felolvasztjuk és rátesszük a cukrot majd az almát.ráöntjük a citrom levét és megpároljuk.

mákot összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és felfőzzük

diót összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és felfőzzük

a töltelékeket kihűtjük

kinyújtjuk az egyik tésztát, papírozott tepsibe tesszük. megkenjük lekvárral, rátesszük a mákos tölteléket
ismét egy tészta, lekvárral kenjük és az almás töltelék
megint egy tészta, lekvár és a diós töltelék
végül tésztával fejezzük be
lekenjük tojással, megszurkáljuk, kelesztjük, majd fél óra elteltével 180 fokon megsütjük

Forrás:TraRita sütödéje

Kipróbáltam ma,nagyon finom lett,ami nem is csoda,ettől a sok finom tölteléktől.

Látta 1366 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ódorné Gyöngyi üzente 10 éve

Kipróbálom!

Válasz

Kleizer Imréné Ili üzente 11 éve

Flódni TraRita sütödéjéből.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu