Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
FLÓDNI
hozzávalók a tésztához:
50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 mokkáskanál szódabikarbóna, 5 dkg élesztő pici cukros langyos tejben felfuttatva, 4 evőkanál porcukor, 1 cs vaníliáscukor, 1 dl tejföl, baracklekvár
almás töltelék: 1 kg alma, 4 dkg vaj, 1/2 citrom leve,ízlés szerint cukor
mákos töltelék: 25 dkg darált mák, 13 dkg cukor, 1 dl tej
diós töltelék: 25 dkg dió, 11 dkg cukor, 1 dl tej
Tésztát dagasztunk a hozzávalókból, majd 4 részre osztjuk.
Elkészítjük a töltelékeket:
almát megtisztítjuk, felszeleteljük, a vajat serpenyőben felolvasztjuk és rátesszük a cukrot majd az almát.ráöntjük a citrom levét és megpároljuk.
mákot összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és felfőzzük
diót összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és felfőzzük
a töltelékeket kihűtjük
kinyújtjuk az egyik tésztát, papírozott tepsibe tesszük. megkenjük lekvárral, rátesszük a mákos tölteléket
ismét egy tészta, lekvárral kenjük és az almás töltelék
megint egy tészta, lekvár és a diós töltelék
végül tésztával fejezzük be
lekenjük tojással, megszurkáljuk, kelesztjük, majd fél óra elteltével 180 fokon megsütjük
Forrás:TraRita sütödéje
Kipróbáltam ma,nagyon finom lett,ami nem is csoda,ettől a sok finom tölteléktől.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!