Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Barackíz egyszerűen
5 kg hibátlan érett sárgabarack, 2,5 kg cukor, késhegynyi benzoesavas nátrium A barackot megmossuk, lecsurgatjuk, kimagozzuk és húsdarálón héjastul áthajtjuk zománcú edénybe tesszük, hozzáadjuk a cukrot és folytonos keverés mellett 15-20 percet főzzük. Amikor már kész, belekeverjük a kevés langyos vízben feloldott tartósítót, még egyet forraljuk, azonnal üvegekbe töltjük, lezárjuk és száraz gőzbe tesszük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!