Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 főre: 5 dl víz, 1 mk őrölt fahéj, 4-5 szem szegfűszeg, fél citrom, 3 ek méz, 60 dkg friss sárgabarack, 2 dl joghurt, 1 ek kukoricakeményítő, 25 dkg magozott cseresznye (fekete, lédús fajta)
A vízből, mézből, és a fűszerekből főzzünk szirupot.
Majd távolítsuk el a szegfűszeget belőle.
Tegyük a darabolt barackokat turmixgépbe, öntsük rá a joghurtot, és a keményítőt, és 2 dl szirupot.
Turmixoljuk teljesen pépesre, majd öntsük vissza az alapba.
2-3 percig alacsony hőfokon főzzük, amíg besűrűsödik a leves, majd vegyük le a tűzről
A cseresznyét már ne főzzük, úgy tegyük a levesbe.
Langyosan és hidegen is kiváló
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!