Sopron: Királyi gesztenyetorta (kép)

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1416 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1416 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1416 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Sopron Közösségi Oldala

http://sopron.network.hu/ Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1416 fő
  • Képek - 4299 db
  • Videók - 4857 db
  • Blogbejegyzések - 128 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 480 db

Üdvözlettel,

Sopron Közösségi Oldala vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Királyi gesztenyetorta

Hozzávalók (4 személyre):

Tésztához:
100 g margarin
6 db tojás
400 g Maroni Arany gesztenyepüré
50 g liszt
180 g cukor
1 cs. vaníliás cukor
100 g darált mandula

Töltelékhez:
2 dl tejszín
50 g porcukor
1 ek. zselatin
0,5 dl víz

Díszítéshez:
100 g Maroni Arany gesztenyepüré
150 g szeletelt mandula

Elkészítés:
A margarint a tojássárgájával, a cukor 2/3-ával és a Maroni Arany gesztenyepürével kihabosítjuk. Habbá verjük a tojásfehérjét a megmaradt 1/3 cukorral, majd összekeverjük, és a végén belekeverjük a lisztben elkevert mandulát. Margarinnal kikent tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben 180 °C sütjük.
Ha a tortakarikánk kihűlt, 3 részre vágjuk.

Krém elkészítése: a zselatint elkeverjük hideg vízzel, majd vízgőzön megolvasztjuk.
Közben a tejszínt kemény habbá verjük a cukorral, majd belekeverjük a megolvasztott, de nem forró zselatint.
A tejszínhabkrémünkkel betöltjük, majd a tetejét és az oldalát is bevonjuk vele.
A torta tetejét átnyomott Maroni Arany gesztenyepürével, az oldalát pedig mandulával díszítjük.

Készítette: Német Brigitta főcukrász

Látta 868 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu