Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
pudingos almás
A pudingos almás hozzávalói:
40 dkg.liszt
1 sütőpor,
15 dkg. zsír
1-2 evőkanál tejföl (liszt minöségének függvényében)
15 dkg. porcukor,
1 vaniliás cukor,
3 tojás sárgája (a fehérje ide nem kell, azt máshoz használtam fel)
Töltelék: másfél kg. reszelt alma, 2 vanilia puding, 6 dl. tej (ebbe 2 evőkanál cukor).
A tészta hozzávalóit a szokásos módon összedolgozzuk. Kis pihentetés után kettőbe vesszük. Az egyik cipót mélyhűtőbe tesszük, a másikat gáztepsi nagyságúra nyújtjuk, majd a közben elkészült és lehűtött vanilia pudinggal összekevert reszelt alma tölteléket rásímítjuk az alsó tészára.
Ha a fagyasztóba tett cipó már majdnem keményre dermedt, almareszelővel a pudingos krémre reszeljük. Villával egyenletesre igazítjuk és mehet az előmelegített 200 fokos sütőbe kb. olyan 30 percre.
Ha kicsit hűl szeletelhető.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!