Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Sopron Közösségi Oldala
http://sopron.network.hu/
Kedves látogató!
Légy szíves lépj be és támogasd oldalunkat!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sopron Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rigó Jancsi
Hozz:6 tojásos barna piskóta
krém:lekvár, 500ml tejszínhab, 1dkg kakaópor,
teteje: tortabevonó
A piskótát megsütöm, kettévágom,és a tetejét vékonyan meg kenem lekvárral, és tortabevonóval leöntöm.Mikor meg száradt kockákra vágom.A tejszínhabot elfelezem és külön verem fel.Az egyikbe félidőbe kakaópor szórók.A piskóta aljára a barna habot rakom, majd a fehéret, és a tetejére a piskótanégyzeteket.Mindig Hu-la-la tejszínt veszek,és akkor soha nem kell külön hab fixszálót venni. Jó étvágyat!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!